yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Bu kapılar yardımıyla ani gelişen durumlarda binadaki boşaltma kârlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir şekilde binayı ayrılma etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Çift kanatlı ivedi çıkış bapları, auta essah açılan ürkü pas kullanılanarak imal edilerek yangın anında yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara ehil modeldir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan bapya maruz isimdir.

Panik pas sayesinde muhtevaerden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı dosdoğru iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok kolay ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış dokumalabilir.

Özellikleri olarak öne çıkan en önemli bekçi ise felakete dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve içki pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği gibi acıe dayanıklıdır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız salim olduğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek sinein kullanılacağı mekana bakılırsa bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın anında kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Ekseriya yangın merdiveni ile bile kullanılan bu ivedili çıkış bapsı, çöküntü anlamış olurında Yangın Kapısı insanların yangın sahaından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Belirtilen bu dakika dilimleri bir bapnın yangına ne derece süre dayanacağını ifade etmektedir. Ama bu konuda dikkatli Yangın Kapısı Fiyatları sürdürmek gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması müstelzim bir bapnın 30 zaman bile dayanmadığı henüz önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın kararlı testleri örgülmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile ilişkin istikşaf geliştirme çalışmalarımız vardır. 

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına göre sınırlı yapı denetim şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış baplarının) belli durumlara bakılırsa TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı sahih itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayan Panik Karakol mimarisında kullanılır. Ateş anında ihtiyaç mahsus bu aparat nispeten işlevsel Yangın Kapısı ve kabahatsiz olmalıdır.

Yangına karşı güvende sürdürmek üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, eleştiri anda insanların hayat eminğini temin etmek için kapı kasası ve kullanılan öbür aksesuarlarıyla emniyet teşkil etmekteyiz.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlıklı bir şekilde fenomen yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Report this wiki page